Resultaten voor marokkaanse traditionele kleding

Kledingstijlen en textiel Marokko Vakantie Arena.
Ook de invasies en de kolonisatiegolven hebben bijgedragen aan het contact met andere culturen. Zo ontstond er een levendige kledingtraditie. Nog steeds wordt er traditionele kleding in Marokko gedragen die vaak gemaakt wordt van moderne stoffen en waar Europese modetrends in verwerkt zijn. De oudste invloeden dateren uit de tijd van de Feniciërs en de Romeinen. De kleding van deze volkeren had invloed op de stadsmode en de kleding van de Amazigh Berber volkeren. Zo kende de Punische vrouwenkleding een wijde cape en hoge cilindrische hoeden die je nu nog steeds in de Rif kunt vinden. Er werden ook veel sieraden gedragen wat nu bij feestelijke aangelegenheden nog steeds zo is.
Marocstore.nl Uw Marokkaanse online winkel.
ABOUT 3 DAYS AGO. VOCHTINBRENGENDE CRÈME MET ARGANOLIE EN AVOCADO-OLIE slechts 495. Follow @marocstore on Twitter. 3 Modules by VinaGecko.com. Typisch traditionele Marokkaanse beautyproducten. Typisch traditionele Marokkaanse beautyproducten van arganolie ghassoul henna rozenolie tot zwarte zeep. Hier vindt u onze cosmetica en verzorgingsproducten die bijna allemaal vrij zijn van parabenen en 100% biologisch zijn. Traditionele Marokkaanse interieur items. Lampen Sfeerverlichting Aardewerk Tajines. Marokkaanse Poef Sierkussens Marokkaanse keuken. Marokkaans Decor Schalen Borden. Traditionele Marokkaanse producten ze zijn door ons met zorg geselecteerd om u de beste kwaliteit te leveren tegen betaalbare prijzen.
Djellaba Wikipedia.
Hij wordt tot op de enkels gedragen en heeft meestal een neutrale kleur. Hij wordt met name in de Maghreb-landen door mannen en vrouwen gedragen. Het is de traditionele kleding voor Marokkanen. Dit artikel is een beginnetje over mens maatschappij. U wordt uitgenodigd op bewerken te klikken om uw kennis aan dit artikel toe te voegen. WikipediaBeginnetje sinds februari 2009.
Object moved.
Marokkaanse feestkleding Takchita's Djellaba's Kaftans Djabador's jurken.
Of ga eens een dagje naar de Oosterse markt in Beverwijk. Onze collecties bieden een ruime keuze aan zowel traditionele als moderne Marokkaanse avondjurken. Trouwen-bruiloft.nl Alle rechten voorbehouden.
Islamitische herenkleding islamitischekleding.nl.
Model op de foto is 180cm lang en heeft een maat 58 aan. Ideaal geschikt om je lekker vrij te voelen rond de warme dagen voor zowel binnen als buiten. Bij de borst als bij de polsen elegant versierd met borduursel. Niet op voorraad Snel bekijken. Ideaal geschikt om je lekker vrij te voelen rond de warme dagen voor zowel binnen als buiten.
Traditionele Marokkaanse kleding populair in ramadan video Yasmina.
Hoewel de ramadan pas op de helft is zijn velen al bezig met kleding inslaan voor het Suikerfeest. Hoewel Marokko een steeds moderner land aan het worden is blijkt traditionele kledij nog immens populair te zijn. En dat is maar goed ook! Hieronder een korte reportage van Al Jazeera. Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie. Log in met je MNL-ID. onthoud mij wachtwoord vergeten? Vraag meteen een MNL-ID aan.
Traditie Passie voor Marokko.
De ideale ligging voor verschillende klimaten wereldhandel en dichtstbijzijnde continenten heeft gezorgd voor een rijke traditie. We zullen een paar typisch Marokkaanse tradities de revue laten passeren. Kleding voor mannen is de djellaba typisch Marokkaanse het witte lange gewaad verschilt van de in andere Arabische landen gedragen gewaden door zijn capuchon. Er worden ook wel cape's overheen gedragen. Wit is de nette kleur maar ze zijn in alle kleuren van de regenboog verkrijgbaar. Een Fes rood hoedje met zwart pluimpje op en gele moorsen muiltjes aan de voet en men is een deftige heer. Vrouwen dragen de djalaba vooral op straat als overjas met capuchon en in verschillende kleuren. De Marokkaanse jurken vooral bij bruiloften en plechtigheden gedragen zijn oogverblindend sprookjesachtig.

Contacteer ons