Meer resultaten voor jaren 50 jurken

Vintage inspired fashion Very Cherry.
Jaren 50 mode Doortje Vintage.
We bieden jullie ook de unieke LENA collectie te koop aan. Onze lieve LENA abonnees kunnen hier ook reserveringen plaatsen om te lenen. LENA the fashion library. Bekijk onze jaren 50 vintage collectie kleding tassen schoenen en accessoires. Dit decennium wordt vaak gekenmerkt door Diors New Look. De naoorlogse Baby Boom was hier op een hoogtepunt. Televisie reflecteerde de manier waarop men zich kleedde. Ook werd dit decenium erg beinvloed door de geboorte van Rock n Roll. Diors New Look uit 1947 symboliseerde nieuwe hoop en rond de jaren 50 werden hoop en stijl volledig omarmd. Het zandloper silhouette bleef populair. Een toevoeging aan deze wijde rok waren de smalle potloodrokken.
Jaren 50 kleding voor carnaval bestellen Carnavalskleding.nl.
Tijd voor een foute party of in jaren 50 kleding naar carnaval? Van bruine pin up girl pruiken tot aan complete outfits en bijvoorbeeld leuke hoedjes die altijd goed van pas komen. Het jaren 50 kostuum brengt je tientallen jaren terug in de tijd waarin je nog zorgeloos door het leven kon gaan en er voor niemand wat aan de hand leek. Je kunt online de jaren 50 kleding bestellen wij zorgen er met de goede kwaliteit voor dat je een prachtige outfit kunt dragen. Kleding uit de jaren 50 bestellen. Je kunt de kleding uit de jaren 50 eenvoudig online bestellen je hoeft daar de deur niet langer voor uit.
Jaren 50 kleding Dresscode.nl.
Return to Previous Page. Gedurende de Tweede Wereldoorlog werd mode sterk beïnvloed door schaarste aan grondstoffen en materialen. Men kon zich in deze tijd over het algemeen geen luxueuze kleding veroorloven. Kledingstukken waren dan ook simpel en vooral functioneel. De periode na WOII stond echter volledig in het teken van wederopbouw en het creëren van een welvaart-samenleving. Met name in de tweede helft van de jaren 50 werden uiteenlopende grondstoffen en materialen wederom beschikbaar voor het publiek en dat was gelijk terug te zien in het modebeeld.
Hellbunny Vintage Kleding Fifties kleding Babashop.
Telefonische support 31 043-3253902. Hellbunny Fifties kleding / Vintage. Hellbunny kleding / Vintage Fifties kleding. Hellbunny is een alternatief kledingmerk in de vintage fifties kleding stijl jaren 50 en is beroemd om de lieve en kitscherige prints en de retro pin-up en vintage geïnspireerde modellen. Hellbunny kleding is vrouwelijk en eigenzinnig. Het is dé kleding voor mensen die op zoek zijn naar een unieke voorsprong qua imago. Klik hier voor meer vintage / 50's kleding. Het merk Hellbunny is ontstaan uit de behoefte aan een nieuwe look in de punk en rockabilly scene. Bij Babashop ben je aan het juiste adres voor Hellbunny kleding. De kleding van Hell Bunny bestaat uit schattige jurken en rokken prachtige topjes vesten en jassen.
Jurken Attitude Holland.
29 pagina's 1 2 3 4 5 6 7. Prachtige jurken voor elke alternatieve stijl. Waan je in de 50's met onze rock n roll swing jurken van Lindy Bop en Hell Bunny. Deze jaren 50 stijl jurken zijn ideaal als je van vintage of rockabilly houdt combineer met petticoats. Voor chique gelegenheden of fantasy beurzen hebben we klassieke Gothic jurken van lange trouwjurken tot korte moderne jurkjes/ long tops met schedels en kruizen. Met luchtige zomerdagen wil jij graag gezien worden in onze skater dresses of als natuur liefhebber onze Hippie jurkjes die leuk te combineren zijn met stoere boots of juist simpele slippers. Niet goed geld terug garantie.
Jaren 50 jurken online van Oh'Jackie.
Jaren 50 jurken online. Daisy Dapper Louis A lijn dress. Apanage Jill A lijn dress. Daisy Dapper Gloaria green A lijn dress. Smashed Lemon Dottie Blue Kokerjurk.
Vintage en retro Kleding geïnspireerd op de jaren 40 en 50.
In onze webwinkel vind u een ruime selectie vintage en retro kleding geïnspireerd op de jaren 40 en 50.
Vintage retro jurken Honneloeloe Galajurken Cocktailjurken Trouwjurken en meer!
Bent u op zoek naar jaren 50 of jaren 60 jurken? Bekijk onze prachtige en exclusieve Vintage-Retro collectie. Nergens anders vindt u deze jurken en toch zijn ze erg scherp geprijsd! Kom gerust eens langs in de winkel om de jurken in het echt te bekijken en te passen! Wij hebben altijd veel op voorraad.

Contacteer ons