Meer resultaten voor takshita verhuur amsterdam

Caftanboutique.nl.
Alle verhuur jurken te huur voor slechts 50., Bij Caftan Boutique in Rotterdam kun je exclusieve caftans en takchita's' huren. Wil je liever een jurk kopen? Dan kan je ook daarvoor bij ons terecht! Wij hebben een zeer uitgebreid en indrukwekkend collectie jurken.
Prachtige Marokkaanse jurken huren bij El Magnifique.
Natuurlijk is het passen van de jurken geheel vrijblijvend, u zit dus niet meteen aan de verhuur van een jurk vast. Kom nu langs bij onze winkel. Wij hebben inmiddels met onze winkel een goede reputatie opgebouwd. Uit het hele land komen klanten om onze Marokkaanse jurken aan te passen en te huren. Wilt u graag een kijkje komen nemen bij onze winkel? Bekijk dan snel de openingstijden op onze website. U vindt hier ook onze contactgegevens voor als u meer informatie wilt. Wij hopen u als klant te kunnen verwelkomen in onze winkel! Marokkaanse jurken huren. Bridal mehndi henna. Kapsels en visagie. Check je trouwdatum. If you are human, leave this field blank. 1068 TD Amsterdam.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Vind takchita te huur op Marktplaats.nl.
Gevestigd in amsterdam. Te huur caftan kaftan takshita takchita Marokkaanse jurken. Verschillende soorten marokkaanse jurken te huur. Maten gaan vanaf 34 tm 52. Dus ook grote maten! Zie andere advertenties. Voor pasafspraken bellen naar 0636091323. Te huur kaftan caftan takchita takshita Marokkaanse jurken. Marokkaanse jurken verhuur in amsterdam.
Takshita huur Takshita verhuur MarokkaanseJurken.nl.
Ik verhuur deze gloed nieuwe takshita. Voor de dames met de maten 32343840. Lichtblauw/wit kanten takshita. Ben jij op zoek nog naar een leuke huur jurk dan ben je bij mij bij het juiste adres. Deze gloednieuwe takshita is voor de maten: 32343638.,
Très Chic Dresses Home.
Jurken Verhuur Verkoop. Welkom op onze website! Heb je binnenkort een speciale gelegenheid? En wil je stralen in een schitterende jurk? Maar toch ook niet teveel uitgeven? Wij hebben de juiste oplossing! Huur een van onze prachtige jurken geïnspireerd uit bekende designers van over de hele wereld. Très Chic Dresses biedt een ruime assortiment aan zowel huur als koop gala/feest jurken. Wij verhuren verschillende jurken van maat 32 tot 44. Onze jurken zijn al te huur vanaf 50! Wij zijn 7 dagen per week beschikbaar voor een pas afspraak in onze showroom in Amsterdam west.
Contact Info Essies Dresses.
Verhuur last-minute ZONDER afspraak. 1300: 1500: uur. Ophalen/terugbrengen van een gereserveerde jurk. 1300: 1500: uur. Ophalen/terugbrengen van een gereserveerde jurk. LET OP Een verhuurjurk dient altijd 1 dag na de reserveerdatum te worden terug gebracht. Meer en Vaart 286. 1068 LE Amsterdam.
MAROKKAANSE JURK Takshita.
Nieuwe Takshita Te Huur. Nieuwe jurken te huur in Amsterdam Osdorp. Er zijn meerdere jurken te huur. Neem telefonisch contact op met mij voor een pas afspraak. Telnr: 31 6 14 55 53 27? Partij Verkoop Takshita. Hou je van appart geen standaard jurk?

Contacteer ons