Zoeken naar traditionele marokkaanse kleding

TRADITIONELE KLEDING, Reisverhaaltjes.nl Reisverhaaltjes.nl.
Ook heel bekend zijn de Marokkaanse sloffen, de babouches! Je ziet ze overal op markten, meestal van leer. Ik heb er ook een paar gekocht voor in mijn souvenirs kast! Tenslotte dragen vrouwen de Marokkaanse jurken, vooral bij bruiloften of plechtigheden zien ze er prachtig uit!
Islamitische herenkleding islamitischekleding.nl.
Kandora Dark Orange. Traditionele Marokkaanse kandora. Ideaal geschikt om je lekker vrij te voelen rond de warme dagen, voor zowel binnen als buiten. Bij de borst als bij de polsen elegant versierd met borduursel. Maat: uni size gschikt voor lichaamslengte 165 185cm en confectiemaat Small t/m XXL.
Traditionele Marokkaanse kleding populair in ramadan video Yasmina.
Traditionele Marokkaanse kleding populair in ramadan video. Hoewel de ramadan pas op de helft is, zijn velen al bezig met kleding inslaan voor het Suikerfeest. 11 July 2014. Hoewel Marokko een steeds moderner land aan het worden is blijkt traditionele kledij nog immens populair te zijn.
Object moved.
Traditie Passie voor Marokko.
Marokkaanse banket bij de munt thee is onmisbaar, de groene thee opgefrist met muntbladeren is het nationale drank, le wiskey Berber genoemd. Fantasia; een paarden show, waarin een cavaliers op versierde arabo berber paarden, uitgedost in traditionele kleding met een Portugese 1schotter in de hand, in rij aan galopperen om op het laatste moment voor de menigte toeschouwers, halt te houden en gezamenlijk schot te lossen.
Kledingstijlen en textiel Marokko Vakantie Arena.
Nog steeds wordt er traditionele kleding in Marokko gedragen die vaak gemaakt wordt van moderne stoffen en waar Europese modetrends in verwerkt zijn. De oudste invloeden dateren uit de tijd van de Feniciƫrs en de Romeinen. De kleding van deze volkeren had invloed op de stadsmode en de kleding van de Amazigh Berber volkeren.
Wat is een Marokkaanse djellaba.
Andere bekende Marokkaanse kledingstuk is.: Een Caftan ook geschreven als kaftan is een een lange sierlijke traditionele jurk die integendeel tot Takshita uit slechts een laag bestaat. Deze jurk is vervaardigd van een zachte edele stof zoals zijde en kan gedragen worden tijdens feestelijkheden, islamitische feestdagen of als casual kleding. Marokkaanse Caftan-Takchita's-Djellaba's' Jurken!
Marocstore.nl Uw Marokkaanse online winkel.
Traditionele Marokkaanse producten, ze zijn door ons met zorg geselecteerd om u de beste kwaliteit te leveren tegen betaalbare prijzen. Het assortiment loopt van vele mooie interieur items en potten tot tajines, poefs en Marokkaanse aardewerk. Marokkaanse jurken en abayas.

Contacteer ons